Update werving: ER ZIJN NOG PLAATSEN
Door: ZSN
Blijf op de hoogte en volg Stichting
16 Mei 2014 | Nederland, Zutphen
Op dit moment zijn er via de bijeenkomsten en andere wervingsacties zes 'zeer waarschijnlijk' kandidaten voor het voorbereidingstraject. Daaromheen hebben nog zes andere mensen serieuze interesse getoond.
Let wel: de ervaring leert dat er gaandeweg altijd wel enkele mensen afvallen, om allerlei verschillende redenen.
Kortom: er zijn nog plaatsen genoeg!
HOE GAAN WE VERDER
Uiterlijk 24 mei zouden we graag duidelijk hebben wie zich heeft aangemeld voor het voorbereidingstraject, zodat we daarmee van start kunnen gaan.
Kort daarop vindt de eerste groepsbijeenkomst plaats: op 3 juni om 20.00 uur op het ZSN kantoor aan de Spiegelstraat te Zutphen (nr. 4). Bij deze bijeenkomst maken we uitgebreid kennis met iedereen, presenteren we het voorbereidingstraject en proberen we daar gezamenlijk een planning aan te koppelen.
Ondertussen gaat ook de cursus Spaans die voor ZSN georganiseerd wordt van start. Voor de zomervakantie worden de eerste drie lessen gegeven:
# 14-06-2014, 10.00 – 12.15;
# 28-06-2014, 10.00 – 12.15;
# 12-07-2014, 10.00 – 12.15.
Docente Emilia Peeters verzorgd de lessen in het ZSN kantoor (Spiegelstraat 4).
Kortom, nogmaals, schrijf je in voor de voorbereidingen en zet een mooie levenservaring op touw!
saludos cordiales,
het ZSN bestuur