Tweede werkweek
Blijf op de hoogte en volg Stichting
07 Maart 2015 | Nicaragua, La Gateada
07 Maart 2015 - 23:14
PJ:
Haha, die heuvel ja, die kennen we ;)
Puchica wat verzetten jullie een hoop werk, had ik m'n pet nog op ik zou 'm afnemen, maar zo zonnig is het hier niet (al werd het een erg mooie dag vandaag, toevallig).
Heel benieuwd naar alle azuurblauwe foto's en nog veel benieuwderderderder naar jullie waka avonturen - heb hier echt zo'n beetje van uur tot uur mee zitten leven sinds donderdag, nu zijn ze ongeveer daar, nu doen ze ongeveer dat etc. Stiknieuwsgierig ondertussen (Els dank voor je app, dat hielp alvast een beetje :))
saludos chavalas -
08 Maart 2015 - 00:56
Bert En Sylvia:
He dames , wat moet het af en toe afzien zijn voor jullie. Chapeau voor wat jullie nu al hebben gepresteerd. Wij zijn ook heel erg benieuwd naar jullie volgende project , het schooltje.
We kijken uit naar de lachende gezichtjes van de leerlingen , als ze de waka-waka in hun handen krijgen . Heel veel succes en ook veel plezier met het volgende project. Lieve groet aan allemaal en speciaal aan onze Ien . Syl en Bert
08 Maart 2015 - 10:21
Hennie :
Jemig...de..pemig...mijn mond valt open van wat jullie in korte tijd allemaal presteren. GEWELDIG!!
Speciale groet voor Els -
08 Maart 2015 - 11:05
Anja:
Hallo werksters,
Het een en ander zal er goed opgefleurd uitzien. Hoe staat de muurschildering op de voorgevel erbij? Het valt niet mee om zware spullen de heuvel op te sjouwen, petje af! Pluim op de hoed! -
08 Maart 2015 - 14:00
Olaf:
hola señoras, lo estás haciendo bien, seguimos su curso y también curiosos sobre las fotos, saludos de Zutphen, Olaf -
08 Maart 2015 - 14:27
Astrid:
Hallo dames, prachtige verhalen en ben net als Olaf erg benieuwd naar de foto's.
@Janny: kaartje Nightwish is gelukt.
Werk ze en nog erg veel plezier, groetjes vanuit een zonnig Zutphen
08 Maart 2015 - 17:20
Cor:
Top dames, geweldig werk! Super. Geniet er vooral ook van.
Groetjes ook namens de kids. Cor. -
08 Maart 2015 - 19:42
Ans:
Hallo Emilia en andere dames,
Ziet er inderdaad allemaal heel geweldig uit: flink werken, maar ook veel zien, veel ervaren, lekker eten, lekker warm!
Heel veel succes nog en ik ben benieuwd naar de volgende verhalen. Heb net pas jullie site ontdekt., groeten, Ans -
08 Maart 2015 - 19:50
Ida:
Met bewondering voor jullie prestaties lees ik jullie reisverslagen. Wat een girlpower!!
Wens jullie nog veel succes en plezier toe! Groetjes en een dikke knuffel voor Els van Ida